Fremtiden for Bæredygtigt Byggeri

Genbrugsbeton er ikke blot en trend; det er en nødvendighed i en verden, hvor bæredygtighed og miljøbevidsthed er i fokus. Hos RECYCONTM Element er vi stolte over at være de første i Europa, der er blevet DS 206-certificeret for vores genbrugsbeton, som er fremstillet af 100% genanvendte materialer.

Hvad er Genbrugsbeton? Genbrugsbeton fra RECYCONTM Element er et certificeret produkt, som tager brugt beton og omdanner det til nye, stærke byggematerialer. Dette revolutionære skridt mindsker behovet for nye råstoffer og reducerer CO2-udledningen i byggebranchen betydeligt.

RECYCON Element: Din Partner i Certificeret Genbrugsbeton

Med vores DS 206-certificering og en miljøgodkendelse fra Næstved Kommune, er vi autoriseret til at modtage og genanvende ni forskellige fraktioner, herunder beton, sanitet, beton/tegl, og meget mere. Vores engagement i miljøet og innovative processer sikrer, at alle materialer, vi modtager, overholder de højeste kvalitets- og bæredygtighedsstandarder.

  • Kvalitet og Bæredygtighed: Vores samarbejde med Eurofins Danmark Laboratorier sikrer, at vores genbrugsbeton lever op til både kvalitets- og miljøkrav.
  • Innovativ Forskning: Vores banebrydende forskning og udvikling har gjort det muligt for os at være de første i Europa med DS 206-certificering for genbrugsbeton.
  • Miljøbevidsthed: Vores rejse mod en ISO 14001 miljø-ledelsescertificering understreger vores dedikation til bæredygtighed i alle vores processer.
  • Tillid til Genbrug: Vi er forpligtet til at øge tilliden til genbrugsbeton og demonstrere dets effektivitet og bæredygtighed.

Genbrugsbeton er mere end bare et produkt; det er en løsning på nogle af de største udfordringer, vi står overfor i dag. Med RECYCONTM Element ved din side kan du være sikker på, at du vælger en partner, der er lige så dedikeret til bæredygtighed, som du er.

Har du spørgsmål til genbrugsbeton, eller brug for at vide mere? Så kontakt os for at høre nærmere.

Se vores DS206 certifikat her