Produkter

RECYCONTM Element støber betonklodser og -elementer med tilslag af 100 % genanvendt byggeaffald og andre affaldsmaterialer, såsom knust beton, sanitet, mursten, tegl, gasbeton, restgips og vindmøllevinger. Afhængig af den enkelte kundes ønsker, støber vi betonelementer med forskellige sammensætninger af genanvendte tilslag. Vi støber ligeledes elementer med tilslag af 100 % knuste betonfraktioner. Dette er især relevant, når der er uvished om den endelige affaldshåndtering. 
Vi støber forskellige typer betonelementer til siloopbygning og afspærring i trafik og ved byggeri, i flere størrelser, samt specialelementer efter aftale. Vi er altid åbne for nye projekter, så har I specielle behov til et betonelement, vil vi meget gerne samarbejde med jer.
RECYCONTM datablade
Læs mere om vores forskellige betonelementer, inkl. take-back affaldshåndtering, analyse- og miljøkrav, styrketest, livscyklusanalyse mm. i databladet for det enkelte element – DOWNLOAD DATABLADE HER
Har du spørgsmål til vores produktion, priser på elementer, anvendelsesmuligheder eller andet, kontakt os her.
Affaldshåndtering og sporbarhed
RECYCONTM Elements vision er at være medvirkende til et byggeri uden affald. Vi modtager og genanvender forskellige typer af byggeaffald og andre affaldsmaterialer i vores elementproduktion. Flere af disse affaldsfraktioner ville ellers være endt på deponi.
Derfor er det også vigtigt, at affaldshåndtering af vores elementer foregår korrekt efter endt levetid. Elementer indeholdende affaldsfraktioner som f.eks. sanitet skal henvises til deponi.
Men i RECYCONTM Element vil vi gøre det endnu bedre.
Vi tager alle vores elementer retur – men især elementer med genanvendt affald som tilslag – knuser dem og genanvender dem på ny i vores elementproduktion. I testforsøg har vi genanvendt de samme materialer op til fire gange – dog stadig med ny-produceret cement. Med vores løsning er vi derfor med til at holde flest mulige ressourcer i cirkulation.
Vi har fuld sporbarhed med vores elementer, og kan hermed sikre korrekt affaldshåndtering efter endt levetid.